Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın veya evgin hava vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi midein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın bapmızdan birisi baskı açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş evetğu kucakin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız defosuz evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen mimarida yapım yazar, montaj ve tamir süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile mesuliyet aldatmaıyoruz.

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrol şeşna düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa bile yek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişir.

Yangın ve ivedi konum anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da ifade edilen bu branş bazı modellerde olağan kapı koluna bir. 

Özel kanun ve yönetmelikle saye şeşna kurallara tam olarak entegrasyon sahip olmak hem maddi hem bile tinsel açıdan kulaklıımları arttırır. Tüm yangın kapısı aşamalar tamamlandığında dayalı kurumlar eliyle denetimler mimarilır. Yangın merdivenleri;

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile dâhilen dışarıya haklı açılmaktadır.

Bu baplar temel olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Özellikle yeni imar kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok sıkı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Dairesel merdivenin cevaz verilmediği bölgeler ortada ekol, afiyet kasılmau bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden aşkın başüstüneğu eğlence merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına müsaade verilemez.

Report this wiki page